Advertise

-
loading...

Tonton Alien Planet Cinta [2015] Full Telemovie

7 comments
Saksikan telefilem Alien Planet Cinta karya Osman Ali yang menampilkan sebuah kisah remaja dari dunia yang berbeza. Lakonan Fattah Aminz, Atikah Suhaime, Harris Baba, Ariff Aziz, Naim Shamshol dan ramai lagi. Bersiaran pada hari Sabtu ini, jam 9.00 malam di Astro Ria dan Astro Ria HD.

JUDUL : ALIEN PLANET CINTA
TARIKH / MASA : Sabtu, 21 November 2015, 9 malam
SIARAN : Astro Ria & Ria HD
PENGARAH : Osman Ali
TERBITAN : Nuansa Sdn Bhd
PELAKON : Fattah Aminz, Atikah Suhaime, Harris Baba, Ariff Aziz, Naim Shamshol, Nurhairy Rahman, Aida Othman, Eqy Afandi

SINOPSIS PENUH Alien Planet Cinta

TONTON :CLICK HERE
DOWNLOAD-wait


7 Responses so far.

  1. badrul says:

    bile nk upload boss cite ni?

  2. upload lah please,,,,dah 4 hari tunggu ni

  3. cepatlah orang kata kalau tak ada orang dah lama tunggu nanti kena balasannya jadi apa tunggu lagi cepatlah cepatlah cepatlah cepatlah ok

  4. cepatlah orang kata kalau tak ada orang dah lama tunggu nanti kena balasannya jadi apa tunggu lagi cepatlah cepatlah cepatlah cepatlah ok

  5. badrul says:

    terima kasih boss. terbaiklahh...

  6. Unknown says:

    macam sial semua borek kat sini

Leave a Reply

     
    moviesinfobsyokv2| Malay Drama Movie Full © 2011 Bsyokv2 & BSYOKV2.Privacy PRIVACY |DMACA COPY RIGHT|Visit Syoknye Layan at Ping.sg

    You can add link or short description here

    Follow my blog with Bloglovin