Advertise

loading...

Tonton Be Careful With My Heart (Musim 2) [2015] Full Episod:Malay Sub

6 comments
Terbaru di slot Telenovela, drama siri Filipina terbitan ABN-CBS, ‘Be Careful With My Heart’ menemui penonton bermula hari pada musim pertama (7 Oktober 2013) kini masuk musim ke 2. Siri yang diarahkan oleh direktor Jeffrey R. Jeturian dan Mervyn B. Brondial ini menampilkan barisan pelakon seperti Jodi Sta. Maria, Richard Yap, Mutya Orquia, Janella Salvador dan Jerome Ponce. ‘Be Careful With My Heart’ berkisarkan tentang seorang gadis bernama Maya dela Rosa (Jodi Sta. Maria) yang bekerja sebagai pemandu pelancong di kampung halamannya di Ilocos Norte, Utara Filipina. Wang sering menjadi masalah utama untuk menyara hidup dan membaik pulih rumah. Ketika hujan lebat, kakaknya, Cristina cuba membaiki bumbung rumah sebelum ditimpa kejadian tidak diingini yang mengakibat kaki Cristina cedera teruk. Dengan kos perubatan yang tinggi, Maya harus keluar dari Ilocos Norte untuk meneruskan hidup dan menampung perbelanjaan keluarga. Maya mengembara ke bandar metropolitan Manila untuk mencapai cita-cita menjadi pramugari bagi membantu keluarganya. Maya tidak akan membenarkan sesiapa yang mahu menggagalkan impiannya, termasuklah Richard Lim (Richard Yap), seorang duda yang kaya. Ironiknya, Richard merupakan harapan terakhir Maya untuk merealisasikan cita-citanya kerana pengaruh lelaki tersebut di dalam industri penerbangan. Namun, Richard hanya akan membantu Maya jika Maya bersetuju untuk menjadi pengasuh kepada anak-anaknya. Atas desakan keadaan, Maya terpaksa bersetuju. Apabila Maya menjejakkan kaki ke rumah istana milik Richard, beliau secara tidak langsung terlibat dengan kehidupan peribadi Richard dan tiga orang anaknya yang bermasalah, Luke, Nikki dan Abigail. Maya merasakan pemergian isteri Richard turut memusnahkan keharmonian dan kegembiraan di dalam keluarga ini. Justeru, Maya mengambil inisiatif untuk merapatkan kembali hubungan Richard dengan anak-anaknya. Usaha dan pengorbanan gadis San Nicolas ini berjaya membina semula keluarga Lim. Pada waktu yang sama, Maya mula jatuh cinta terhadap Richard dan amat menyayangi Luke, Nikki serta Abigail. Ketika itulah Maya diuji apabila seorang wanita muncul dan mengaku sebagai ibu kandung kepada tiga anak Richard. Apakah yang bakal berlaku selepas itu? Saksikan siri baru Telenovela ‘Be Careful With My Heart’ setiap Isnin hingga Khamis jam 3.00 petang di TV3 

Status :ONGOING
Last Update:10/7/2015

DOWNLOAD CLICKHERE    

MUSIM Pertama Disini

Episod 1 Episod 2 Episod 3 Episod 4 Episod 5 Episod 6 Episod 7
Episod 8 Episod 9 Episod10 Episod11 Episod12 Episod13 Episod14
Episod15 Episod16 Episod17 Episod18 Episod19 Episod20 Episod21
Episod22 Episod 23 Episod 24 Episod 25 Episod 26 Episod27 Episod28
Episod29 Episod30 Episod31 Episod32 Episod33 Episod34 Episod35
Episod36 Episod37 Episod38 Episod39 Episod40 Episod41 Episod42
Episod43 Episod44 Episod45 Episod46 Episod47 Episod48 Episod49
Episod50 Episod51 Episod52 Episod53 Episod54 Episod55 Episod56
Episod57 Episod58 Episod59 Episod60 Episod61 Episod62 Episod63
Episod64 Episod65 Episod66 Episod67 Episod68 Episod69 Episod70
Episod71 Episod72 Episod73 Episod74 Episod75 Episod76 Episod77
Episod 78 Episod 79 Episod 80 Episod 81 Episod 82 Episod 83 Episod 84
Episod 85 Episod 86 Episod 87 Episod 88 Episod 89 Episod 90 Episod 91
Episod 92 Episod 93 Episod 94 Episod 95 Episod 96 Episod 97 Episod 98
Episod 99 Episod100

6 Responses so far.

  1. saya suka sangat citer ni. banyak pengajaran boleh dipelajari.

  2. This comment has been removed by the author.
  3. nape tv3 tamatkan citer bcwmh? banyak lagi episodnya. saya tak faham nape citer yang banyak nilai-nilai kekeluargaan ditamatkan dengan cepat. patut la masyarakat kita banyak masalah dengan isu kekeluargaan. topik cinta diutamakan. vietnam mendapat sambutan hebat tentang citer ni.malah di filipina ia meletop termasuk di negara luar. nak kata ada adengan panas, rasanya banyak citer2 lain yang lepas je. jangan nilai halwa mata dan telinga saja tapi pandang nilai-nilai citer supaya boleh dijadikan sebagai panduan.sebenarnya terkejut tiba-tiba citer tu tak ada. . nak buat macam mana..

  4. Cita ni best npe stop mcm tu je. Sedangkan ada sambungannya syg cit kekeluargaan mcm ni stop mcm tu ja..

  5. Cita ni best npe stop mcm tu je. Sedangkan ada sambungannya syg cit kekeluargaan mcm ni stop mcm tu ja..

  6. admin, boleh bagitau nk download cerita ni dekat mane? sy downloadkan. 59-100.

Leave a Reply

     
    moviesinfobsyokv2| Malay Drama Movie Full © 2011 Bsyokv2 & BSYOKV2.Privacy PRIVACY |DMACA COPY RIGHT|Visit Syoknye Layan at Ping.sg

    You can add link or short description here

    Follow my blog with Bloglovin