Advertise

loading...

Live Streaming Anugerah Juara Lagu Ke-29 [2015]

0 commentsLagu-lagu yang layak ke AJL29 yang akan diadakan pada 18 Januari hadapan terdiri daripada Gilalah (Stacy), Gadis Jolobu (Datuk Hattan & Waris), Malaikai (Hazama), Romancinta (Mojo), Apa Khabar (Joe Flizzow) dan Lelaki (Yuna).

Manakala Matahari (Hafiz Suip), Di Pintu Syurga (Dayang Nurfaizah), Rentak Laguku (Bunkface & Amy Search), Sesal Separuh Nyawa (Alyah), Percayalah (Indah Ruhaila), dan Masih Aku Cinta (Shila Amzah) turut dipilih untuk berentap pada peringkat akhir.

Separuh Akhir Muzik Muzik 29 minggu ketiga ini turut menyaksikan persembahan daripada Datuk AC Mizal & Mawi (Al Haq), Ronnie & Marsha (Cinta Makrifat), Bunkface & Amy Search ( Rentak Laguku), Alyah (Sesal Separuh Jiwa), Yuna (Lelaki) dan Hafiz Hamidun (Jodoh Berdua).

Selain Akim & The Majistret (Mewangi), Forteen (Tak Pernah Berjumpa) dan Joe Flizzow & Sona One (Apa Khabar).TONTON AJL29: CLICK HERE

TONTON DEBARAN AJL29:CLICK HERE

DOWNLOAD AJL 29

DOWNLOAD DEBARAN AJL29

LINK 2-Sila ke link ini 

Leave a Reply

     
    moviesinfobsyokv2| Malay Drama Movie Full © 2011 Bsyokv2 & BSYOKV2.Privacy PRIVACY |DMACA COPY RIGHT|Visit Syoknye Layan at Ping.sg

    You can add link or short description here

    Follow my blog with Bloglovin