Advertise

loading...

Cinta Ibadah [2014] Full Episod

8 comments



STATUS :ONGOING
EPISOD 134
LAST UPDATE 20.3.2015
Cinta Ibadah. Mengisahkan tentang pasangan bahagia suami isteri yang sepadan iaitu Siti dan suaminya Hafiz. Kehidupan mereka yang bahagia mulai goyah apabila Siti disahkan menghidap penyakit barah, namun ingin merahsiakan daripada pengetahuan suaminya. Tidak mahu suaminya mengesyaki perkara sebenar, Siti meminta pertolongan Rina yang memiliki wajah yang sama untuk menggantikan tempatnya sementara dia menjalani rawatan di hospital. Apa reaksi Hafiz bila rahsia tersebut terbongkar?


(TUBE VERSION )* KIV=Bermaksud Tidak sempat recod k.

Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7
Episod 8Episod 9Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13Episod 14
Episod 15Episod 16Episod 17Episod 18Episod 19Episod 20Episod 21
Episod 22Episod 23Episod 24Episod 25Episod 26Episod 27Episod 28
Episod  29Episod 30Episod 31Episod 32Episod 33Episod 34Episod 35
Episod 36Episod 37Episod 38Episod 39Episod 40Episod 41Episod 42
Episod  43Episod 44Episod 45Episod 46Episod 47Episod 48Episod 49
Episod 50Episod 51Episod 52Episod 53Episod 54Episod 55Episod 56
Episod 57Episod 58Episod 59Episod 60Episod 61Episod 62Episod 63
Episod 64Episod 65Episod 66Episod 67Episod 68Episod 69Episod 70
Episod 71Episod 72Episod 73Episod 74Episod 75Episod 76Episod 77
Episod 78Episod 79Episod 80Episod 81Episod 82Episod 83Episod 84
Episod  85Episod 86Episod 87Episod 88Episod 89Episod 90Episod 91
Episod 92Episod 93Episod 94Episod 95Episod 96Episod 97Episod 98
Episod  99KIVKIVEpisod 102Episod103Episod 104Episod105
Episod106Episod 107Episod108Episod109Episod110Episod111
Episod 112Episod 113Episod 114Episod 115Episod 116Episod 117kiv
119Episod120Episod121Episod122Epiod123Episod124Episod125
Episod126Episod127Episod128Episod 129Episod130Episod131Episod132
Episod133Episod134Episod135Episod136Episod137Episod138Episod139
Episod140Episod141--


-------
DOWNLOAD

Episod 1Episod 2Episod 3Episod 4Episod 5Episod 6Episod 7
Episod 8Episod 9Episod 10Episod 11Episod 12Episod 13Episod 14
Episod 15Episod 16Episod 17Episod 18Episod 19Episod 20Episod 21
Episod 22Episod 23Episod 24Episod 25Episod 26Episod 27Episod 28
Episod  29Episod 30Episod 31Episod 32Episod 33Episod 34Episod 35
Episod 36Episod 37Episod 38Episod 39Episod 40Episod 41Episod 42
Episod  43Episod 44Episod 45Episod 46Episod 47Episod 48Episod 49
Episod 50Episod 51Episod 52Episod 53Episod 54Episod 55Episod 56
Episod 57Episod 58Episod 59Episod 60Episod 61Episod 62Episod 63
Episod 64Episod 65Episod 66Episod 67Episod 68Episod 69Episod 70
Episod 71Episod 72Episod 73Episod 74Episod 75Episod 76Episod 77
Episod 78Episod 79Episod 80Episod 81Episod 82Episod 83Episod 84
Episod  85Episod 86Episod 87Episod 88Episod 89Episod 90Episod 91
Episod 92Episod 93Episod 94Episod 95Episod 96Episod 97Episod 98
Episod  99*KIV*KIVEpisod 102Episod103Episod 104Episod105
Episod106 Episod107Episod108Episod 109Episod110Episod111Episod112
Episod 113Episod 114Episod 115Episod116Episod 117*KIVEpisod 119
Episod 120Episod121Episod122Episod123Episod124Episod125Epiosd126
Episod127Episod128Episod129Episod130Episod131Epiosd132Epiosd134
Episod135Episod136Episod137Episod138Episod139Epsisod140
-------

8 Responses so far.

  1. Idah says:

    knape tkde episod selanjutnuya....

  2. Gringo63 says:

    eps. 11, 32 sampai 44 tak leh DL nape eh..

  3. Cput says:

    Episod 81 tuh ialah episod 82.. jadi mana episod 81...??? huhuhu

  4. Aku nak download drama bersiri pinoy yg sekarang ditayangkan "akin pa rin ang bukas".. please admin.. semoga dimurahkan rezeki satu keluarga.. amin amin amin :)

  5. Cput says:

    http://myflm4u.com/2015/01/cinta-ibadah-episod-82/ banyak link macam nih... page not found... takleh nak layan episod 82 onwards... episod 81 pun nampak nya jadi camni jugak..

  6. pleaseeee, i desperately want episod 118.

  7. caput says:yup admin tau,sbb hari tu ada problem dengan web bnyk yang hilang ...admin nak update xde masa tggu time masa free bnyk baru admin dpt update dari eps 1

  8. aya baharin :xdpt admin nak nolong xdi recod eps tu msa kt tv..tu yg ada KIV.

Leave a Reply

     
    moviesinfobsyokv2| Malay Drama Movie Full © 2011 Bsyokv2 & BSYOKV2.Privacy PRIVACY |DMACA COPY RIGHT|Visit Syoknye Layan at Ping.sg

    You can add link or short description here

    Follow my blog with Bloglovin