Advertise

loading...

NY Cinta [2013] Full Telemovie

0 comments

Supertelefilem berdurasi 90 minit terbitan REGAL WAY MARKETING SDN BHD memaparkan kisah antara Mia (Liyana Jasmay), seorang penyanyi yang sedang ingin menempa nama dan Seth ( Bront Palarae) seorang rakyat Malaysia yang telah sekian lama menetap di Amerika Syarikat. Mereka bertemu secara kebetulan ketika masing-masing dalam perjalanan ke kota metropolis New York. Peristiwa demi peristiwa berlaku di sepanjang perkenalan disulami bibit-bibit romantik dan komedi, namun ada pula perselisihan yang timbul antara mereka.
Dibawah arahan Ghaz Abu Bakar dan skrip oleh Fairul Nizam Ablah. NY Cinta juga pertama kalinya mempertemukan Liyana Jasmay dan Bront Palarae sebagai teraju utama sambil disokong oleh lakonan Juliana Evans dan Tom Ward. Menggunakan 99% latar belakang kota metropolis New York, NY Cinta juga turut memperkenalkan lagu tema berjudul “ Jujur” yang dinyanyikan sendiri oleh Liyana Jasmay dimana lagu ini ciptaan sepenuhnya oleh Tilu.

TONTON:CLICK HERE


Leave a Reply

     
    moviesinfobsyokv2| Malay Drama Movie Full © 2011 Bsyokv2 & BSYOKV2.Privacy PRIVACY |DMACA COPY RIGHT|Visit Syoknye Layan at Ping.sg

    You can add link or short description here

    Follow my blog with Bloglovin